Τη Κυριακή 22 Απριλίου  επιστρέφει το THE BABY SHOW από την BABYONLINE.GR, με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με τη διοίκηση του 'ΓΕΝΕΣΙΣ', της μεγαλύτερης μαιευτικής γυναικολογικής κλινική στη Β. Ελλάδα. Πρόκειται για ένα premium πολυ-θεματικό event, που ως βάση έχει πρωτίστως την ενημέρωση των νέων οικογενειών σε θέματα που αφορούν σε εγκυμοσύνη, θηλασμό και ανάπτυξη παιδιού απο 0 έως 6 ετών.

ΔΗΛΩΣΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΕΔΩ: http://bit.ly/2GVJlHJ 

ΚΑΝΕ LIKE  ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩFACEBOOK

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Το event θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki. Σε 1.500τ.μ. (εντος του ξενοδοχείου, όχι κήπους κτλ), ειδικά διαμορφωμένα για: εργαστήρια, ομιλίες, σημεία δράσεων & ψυχαγωγίας, ενημέρωσης προϊόντων και υπηρεσιών έρχονται να αγκαλιάσουν τις ανάγκες των νέων γονέων!

Οι επισκέπτες μέσα στη γιορτινή και χαλαρή ατμόσφαιρα έχουν την ουσιαστική δυνατότητα να ενημερωθούν σε ότι τους απασχολεί μέσα στο σημαντικό ρόλο τους ως νέοι γονείς, επίσης να γνωρίσουν προϊόντα και υπηρεσίες.

Πιο συγκεκριμένα στα 1.500 τ.μ. θα υπάρχει Open Stage  όπου γιατροί, ειδικοί και συγγραφείς μιλούν για τα σχετικά θέματα της εγκυμοσύνης, τοκετο,θηλασμό, την ανάπτυξη του παιδιού (0-5), την εμπειρια της μητρότητας κτλ., ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται βιωματικά εργαστήρια και ψυχαγωγικές διαδραστικές δράσεις για τα παιδιά.

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό, όπως και επίσης το parking μέσα στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Instagram gallery

Χορηγοί

Βρείτε μας