Τη Κυριακή 22 Απριλίου  επιστρέφει το THE BABY SHOW από την BABYONLINE.GR, με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με τη διοίκηση του 'ΓΕΝΕΣΙΣ', της μεγαλύτερης μαιευτικής γυναικολογικής κλινική στη Β. Ελλάδα. Πρόκειται για ένα premium πολυ-θεματικό event, που ως βάση έχει πρωτίστως την ενημέρωση των νέων οικογενειών σε θέματα που αφορούν σε εγκυμοσύνη, θηλασμό και ανάπτυξη παιδιού απο 0 έως 5 ετών.

Το event θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hyatt Regency. Σε 1.500τ.μ. (εντος του ξενοδοχείου, όχι κήπους κτλ), ειδικά διαμορφωμένα για: εργαστήρια, ομιλίες, σημεία δράσεων & ψυχαγωγίας, ενημέρωσης προϊόντων και υπηρεσιών έρχονται να αγκαλιάσουν τις ανάγκες των νέων γονέων!

Οι επισκέπτες μέσα στη γιορτινή και χαλαρή ατμόσφαιρα έχουν την ουσιαστική δυνατότητα να ενημερωθούν σε ότι τους απασχολεί μέσα στο σημαντικό ρόλο τους ως νέοι γονείς, επίσης να γνωρίσουν προϊόντα και υπηρεσίες.

Πιο συγκεκριμένα στα 1.500 τ.μ. θα υπάρχει Open Stage  όπου γιατροί, ειδικοί και συγγραφείς μιλούν για τα σχετικά θέματα της εγκυμοσύνης, τοκετο,θηλασμό, την ανάπτυξη του παιδιού (0-5), την εμπειρια της μητρότητας κτλ.

Στους διαμορφωμένους χώρους θα υπάρχει χώρος θηλασμού με χορηγό τη Medela, relaxing spot απο τη Flexa, playground απο την ΑΝΕΜΗ, Βιβλιοπωλείο (Ψυχογιός) με σχετικές εκδόσεις για parenting, xώρος για βρεφικό μασάζ απο την WELEDA, ειδικός χώρος για natal classes για τις έγκυες, ειδικός χώρος φιλοξενίας των ιατρών και ειδικών για 15λεπτα δωρεαν ραντεβού με επισκέπτες και πολλές άλλες δράσεις.

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό, όπως και επίσης το parking μέσα στο ξενοδοχείο NIKOPOLIS.

Διοργάνωση

με την υποστήριξη του

Ομιλητές

Χορηγοί

Βρείτε μας